Vanliga frågor och svar om Parsly

Q: Det låter intressant men vi orkar inte med fler digitala verktyg som ska integreras, underhållas och som vi ska utbilda vår personal i.

A: Vi hör dig!

Hela vårt existensberättigande går tillbaka till att vi tycker att krogpersonal ska kunna fokusera på kärnverksamheten snarare än på administration. Att använda Parsly kräver vare sig krångliga integrationer eller utbildning av någon personal. Låter det för bra för att vara sant? Kontakta oss så berättar vi mer om hur du enkelt kommer igång!

Q: Jag har redan järnkoll på mina inköp och kan omöjligt sänka mina inköpspriser mer. Så vad ska jag med Parsly till?

A: Underbart!

Att du redan har insett vikten av att förhandla till dig rätt priser och hålla detaljkoll på dina inköp, är ju fantastiskt!

Även om vi inte skulle lyckas ge dig några som helst insikter, kan du använda oss till att automatiskt bevaka dina anbudspriser. Då får du ett larm i samma sekund som en faktura tas emot – och där priset avviker från det pris du har förhandlat dig till för en viss artikel.

På så vis sparar du en massa tid genom att slippa kontrollera dina fakturor manuellt. Nämnde vi att det är kostnadsfritt?

Q: Hur kan tjänsten vara gratis? Hur tjänar ni pengar?

A: Bra fråga!

Vi på Parsly är övertygade om att med en ökad digitalisering skapar vi dolda värden för alla parter. Om vi lyckas skapa värden som idag inte finns, så kan vi med gott samvete ta en liten bit av det värde vi skapar för både köpare och säljare.

Vad menar vi då med det? Jo, att grundtjänsten, det vill säga att få sina inköp indexerade och analyserade på artikelnivå, är kostnadsfri. Med tiden kommer vi att lansera flera tjänster, varav vissa kommer vara knutna till en avgift. Naturligtvis kommer dessa tilläggstjänster att vara valfria att ansluta sig till. De kommer dessutom att kräva att du som kund uttryckligen accepterar villkoren för tjänsterna ifråga.

Q: Våra inköpspriser är en av våra viktigaste konkurrensfördelar och väldigt känslig information som inte får delas med andra.

A: Vi håller helt med!

Därför förbinder vi oss, i våra allmänna villkor, att aldrig visa era inköpspriser för någon annan än er själva i inloggat läge. Vi kan komma att dela information i anonymiserad grupp-data men aldrig i individuell prisdata som kan länkas till er.

Vi tar så pass allvarligt på detta att vi till och med internt på Parsly har olika system-barriärer för Parslys anställda.

Parsly ger värde för alla – från stora restaurang-gruppen till lilla kvarterskrogen

Vår story

Vi vet att det är tufft att driva krog. Därför utvecklade vi Parsly – en tjänst vi själva hade älskat att ha när det begav sig.