Newsroom

AI för oberoende restaurangers överlevnad, främjad integration och bevarad mångfald

Leo Kia, Parslys VD och grundare

Det är tufft att driva krog. Marginalerna är knappa och tiden räcker aldrig riktigt till. Därför utvecklade vi Parsly – en tjänst vi själva hade älskat när det hela begav sig. 

12 oktober

Digitalt kraftpaket ska rädda Sveriges krisande restaurangbransch

Nu, mer än någonsin, krävs innovativa lösningar som hjälper restauranger att hantera sina ekonomiska utmaningar, förbättra sin ekonomi och stärka sin konkurrenskraft. Det är här Parsly kommer in i bilden. Idag lanserars Parsly Premium – ett helt nytt kraftpaket utformat för att rädda och stärka Sveriges restauranger.

2 oktober

Banbrytande uppgradering för Sveriges utsatta restauranger

Orättvisa konkurrensfördelar och ekonomisk press hotar framtidsutsikterna för oberoende restauranger. Parsly kan sänka råvarukostnader, minska svinnet och dubbla vinsten. Snart lanseras Parsly Premium med ännu smartare och smidigare funktionalitet för alla Sveriges restauranger. 

20 augusti

Fick idén på familjens krog – nu löser Parsly ”pappas största problem”

Breakit-intervju med Parslys grundare och VD, av Olle Aronsson. 

26 juli

Hämtmat är mer populärt än dejting och resor

Förra året laddades matleveransappar ner tio gånger mer än Tinder och 55 gånger mer än Google kartor. Tillväxten skapar nya utmaningar för redan pressade restauranger. Parsly kan hjälpa dem ta kontroll över sin ekonomi och öka vinsten. 

17 juli

Kan AI rädda utrotningshotade oberoende restauranger?

Under juni sköts antalet konkurser i höjden och det är hotell- och restaurangbranschen som har drabbats värst. Parsly är den första i sitt slag som kan hjälpa restauranger spendera smartare och tjäna mer. Med hjälp av AI får de järnkoll på sina inköp och priser.

8 juni

Restauranger drabbas av en dubbelsmäll

De krogar som överlevt pandemin brottas nu med högre kostnader för el, löner, hyra och mat. I denna kristid tvingas de motvilligt säga upp personal eller höja menypriset för gäster med mindre i plånboken än förut. Men det finns ljusning vid horisonten.

Smartare inköp, mer vinst