Frågor & svar

Måste personal utbildas?

Nej! Vår tjänst är utvecklad med dig i största åtanke.

Därför kräver Parslys smidiga och användarvänliga verktyg ingen utbildning alls.

Oroa dig inte för en massa tekniskt krångel – ingen integration med befintliga personal- eller ekonomisystem krävs heller. 

Kom enkelt igång idag, på under tio minuter.

Vi tar hand om resten!

Är vår känsliga information säker?

Ja! Datasäkerhet är extremt viktigt för oss.

Enligt våra allmänna villkor får vi aldrig dela din information vidare. Vi kan anonymisera och gruppera data för att skapa värdefulla insikter, men inget kan någonsin länkas tillbaka till dig. Interna systembarriärer garanterar att ingen annan, än de som du delar ditt inlogg med, kan komma åt din information eller ta reda på dina inköpspriser – inte ens våra anställda.   

Fortfarande osäker?  

Är tjänsten verkligen gratis? Hur tjänar ni pengar?

Bra fråga!

Parslys grundtjänst – att få inköp indexerade och analyserade på produktnivå – är och förblir kostnadsfri för våra användare. 

Parslys uppdrag är att skapa nytt värde för alla inblandade genom ökad digitalisering. Ju mer vi utvecklar desto bättre tilläggstjänster kan vi erbjuda, mot en avgift.

Det helt upp till dig om du vill ha dessa och du måste uttryckligen acceptera nya villkor innan du kan ansluta dig till dem.

Så inga dolda kostnader, vi lovar!

Jag har redan koll på mina inköp, vad ska jag med Parsly till?

Testa gratis och se om du kan spara tid och pengar!

Att du redan insett vikten av att ha koll på dina inköp är fantastiskt! Men kan fortfarande ha användning för vår populära prisbevakningsfunktion.

I samma sekund som en faktura tas emot, larmar vi om ett pris inte stämmer överens med det pris du förhandlat med dina leverantörer. 

Du sparar en massa tid och energi genom att slippa kontrollera dina fakturor manuellt. 

Prova så får du se!

Tjäna mer på varje måltid